Jobb och husrenovering!

Sista måndagen i november jobbar jag hemifrån. Startade dagen med en powerwalk med Bellis och 9 hade jag en intervju inbokad med en stor matprofil som kommer att publiceras i ELLE mat & vin i januarinumret. Älskar att prata med intressanta människor. Har alltid gjort. Frågorna tar liksom aldrig slut.. Älskar dessutom att vara nyfiken, allt blir så mycket roligare då! 🙂

Annons

Här hemma i huset blåser det storm idag men jag vågade mig trots det ner till bryggan för en kaffe lite tidigare..

14

Kom på att jag nog inte visat upp vårt hus sedan vi målade om och bytte tak/fönster? Från en grönsvart sliten fasad med svart gammalt tak till ett gräddvitt hus med grått tak. Blev super tycker jag!

Vi har alltså ett enplanshus som ni ser (på ca 200 kvadratmeter) som vi började renovera för 4 år sedan. Och nu är faktiskt både insidan och utsidan helt klar (förutom infarten och lite andra smågrejer men typ..) vilket känns galet. Känns som att renoveringskaos är vårt normaltillstånd, haha!

Har även tillkommit en stor jäkla altan (som min älskling byggt helt själv) och en utbyggnad för bubbelpoolen som ni ser på den lilla ”stenhögen” till vänster på bilden ovan.

pool

Jamen bästa utsiktsplatsen i världen! Här kryper vi ner ett par gr i veckan och bara mår gott. En stjärnklar kväll finns det inte mycket som slår det här kan ja lova..

2

Här nere vid bryggan älskar jag att vara sommar som vinter. För några år sedan när vattnet frös till is var det så mysigt att gå ner med en termos och några mackor och äta frukost på isen. Nu känns en sån vinter dock långt borta..

4

Längst ute på ena bryggan har vi en liten pir med en bänk där man kan sitta och filosofera i timmar.. Om man nu har tid med sånt.. Ska vara en sån här dag då man jobbar hemifrån då 😉

9

10

hus

I båthuset vill jag bygga bastu på sikt.. Tänk så mysigt! Så kul att sitta och klura på nya husprojekt. 🙂

23 husis

Näe, nu ska jag ta och skriva ihop den där intervjun till lite rester sedan julbordet i helgen.

Skickar positiv energi till er alla och önskar er en härlig dag!

Puss!

LÄS OCKSÅ

(0)


Annons

Annons


  • Frida

    Vilka fina bilder! Vart har du köpt köksbordet 🙂 ?

    • Cassandra Lundgren

      Det är köpt av en designer som kallar sig OR design på Instagram! Har specialbeställt bänk, köksö och hyllor från han med. Verkligen grym!! 🙂


Annons
Senaste från Elle Mat & Vin