Längtar efter snö!

Det här var förra året i januari och känns tyvärr såå avlägset nu! …Blir helt varm i hjärtat när jag ser bilden på Bellis som tittar ut över bakgården. Minns när vi slog upp dörrarna och möttes och en helt vit och magisk värld från ena dagen till den andra..

Annons

Tycker verkligen att snö hör julen till (är ju norrlänning, haha) och önskar att de hinner falla några centimeter innan den 24!

CZ7A9776

I dag har jag varit och julhandlat på Mall Of Scandinavia med mina barndomsvänner Lena och Jonna. Lena hade självklart med sin lilla sötnos Olle som hunnit bli 4 månader.. Vi hann både med julklappar, fika och middag på (Skandinaviens största för er som missat) köpcenter vilket var supermysigt.

Drar iväg på en spontanresa till solen på onsdag så alla mina julklappar måste liksom vara klar innan dess då jag kommer tillbaka kvällen innan julafton! 😉

Det ska bli gott! I morgon tänkte jag bjuda på lite härliga julrecept så håll utkik! 🙂

Puss och ha en härlig kväll!

LÄS OCKSÅ

(0)


Annons

Annons


  • Sofia

    Åh, vad härligt med solsemester! Vart bär det av? 🙂


Annons
Senaste från Elle Mat & Vin