Nyheter 2016 – början på någonting nytt!

Hej finisar!

Det är inte det lättaste att driva en blogg och samtidigt vara på semester.. Tydligen.. Iallafall inte om man befinner sig mitt ute i öknen har jag fått lära mig.. Har så segt internet att det knappt går att uppdatera men jag gör ett försök.. Igen! 😉

Annons

Avrundar 2015 med sol, bad, god mat, gott vin och lite träning på det (med betoning på lite, haha).. Det plöjs en hel del böcker nere på stranden och blir en del långa promenader längst med vattnet. Jamen ni vet. Livet på en pinne, bla bla..  

9

1

Finns det någonting bättre än en springtur innan en hotellfrukost? Well, svårslaget..

23

”Vår” vackra lilla blomterass! Så mysig..

2

35

25

3130

Nu till nyheterna för 2016!

Jag ska efter ett helt fantastiskt år i världens bästa redaktion tillsammans med världens goaste kollegor sluta på ELLE mat & vin. På mitt drömjobb som jag älskat utav bara den. Det känns såklart tråkigt på ett sätt men slutet på någonting är som känt även början på någonting nytt.

Jag gillar nytt. Har alltid gjort. 

Jag har nämligen tillsammans med min ”gamla” webbassistent (he..he) Carro (som ni känner vid det här laget) startat Fine day med fokus på det vi älskar mest – mat, bak, dryck och en stor dos av vardagslyx!

Vi har alltså paketerat våra intressen i det nya digitala mat och livsstilsmagasinet Fine Day och det är även där jag kommer att fortsätta och blogga! Det känns hur naturligt och bra som helst och jag ser fram emot att ni hänger med mig dit! 🙂

Vill tacka Aller, alla vänner och kollegor för den här tiden och ge ett speciellt tack till min fina chefredaktör Suzanne för den här tiden! <3

LÄS OCKSÅ

(0)


Annons

AnnonsAnnons
Senaste från Elle Mat & Vin